Eskuvonkre

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Játék Androidra

Közösség

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Menyasszonyi frizura - 2012

(2012-05-29)
Szinte már nincs új a nap alatt, ha esküvőkről beszélünk. Nincs ez másképp az idei frizura divat terén sem. A tavalyi kontyok, tűzések, loknik annyiban változnak, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kap a kényelmes frizura.
Forrás:Instant Life

13 tipp, hogy a menyasszonyi frizura tökéletes legyen

(2011-12-12)
Amint egy nő igent mond a lánykérésre, mindenki tanácsokkal halmozza el. A következő tippek segítenek abban, hogy csak saját elképzeléseinkre összpontosítsunk.
Forrás:nleskuvo.hu

Az esküvői frizura és kiegészítői

(2011-12-12)
Minden nő tökéletes, ragyogó frizurát szeretne esküvőjére, hiszen ez életük egyik legfontosabb napja. Legtöbben ellátogatnak fodrászukhoz, míg mások akár maguknak csinálják, esetleg ismerőseik segítségét kérik. Fontos, hogy mindenki az arcformájához legjobban illő stílust válasszon esküvői frizurának.

Hirdetés:


Az esküvői frizura

(2002-04-19)
Amint kiderül az esküvõ napja, rögtön deríts fel egy fodrászt is. Mindenképpen bizonyosodj meg arról, hogy akit találtál, kiváló a szakmában, és a referenciái is megbízhatóak.

Célszerű jónevű szakembert választani, aki a legkülönfélébb módokon képes segíteni és tanácsokat adni abban, hogyan nézzen ki hajunk az esküvő napján.
Forrás:nlcafe.hu

Esküvői frizura - a Te arcodhoz

(2011-12-12)
Mire eljön az esküvőnk ideje legtöbben már tisztában vagyunk azzal, hogy milyen az arcunk formája. Ha még vannak kétségeid, most segítünk meghatározni, ha már tisztában vagy adottságaiddal, akkor segítünk a tökéletes menyasszonyi frizura kiválasztásában.

sküvői frizura divat 2011-ben

(2011-07-25)
A 2011-es esküvői frizura divat a romantikus hajviseleteket, valamint a göndör menyasszonyi frizurákat részesíti előnyben, de a fejdíszekre, a hajpántokra és az egyéb kiegészítőkre is nagy hangsúlyt kell fektetni.
Forrás:alompar.hu

Esküvői frizura

(2011-12-12)
Az esküvői frizura a menyasszonyi öltözet (haj)koronája, egy hölgy megjelenésénél a pont az i-re. Legnépszerűbb közülük kétséget kizáróan a konty.
Dús, göndör loknis, vagy fejedelmien elegáns, szorosan hátra tűzött legyen? Egy gondosan fésült konty mindig alkalmi hangulatot és igényességet tükröz.
Forrás:eskuvo.hu

Hirdetés:


Esküvő előtti kozmetikai kezelések, tippek

(2009-02-23)
Általában egy évvel a nagy nap előtt elkezdünk tervezni, készülődni, hogy az esküvő napján minden tökéletesen működjön, és legjobb formánkban jelenhessünk meg. A tervezésbe a szépségápolás folyamata is bele tartozik. Van, aki rendszeresen, havonta jár kozmetikushoz, van, aki csak az esküvő előtt kezd el bőrével foglalkozni.

TAVASZTÓL ŐSZIG: ESKÜVŐI KÖRMÖK!

(2011-03-30)
Ma az esküvői ruhák tervezői minden stílusban és a színben kínálják a gyönyörűbbnél gyönyörűbb menyasszonyi ruhákat: a klasszikus fehér és világos zöld, halvány rózsaszín vagy pasztellkék a legtrendibb. Az igazán különlegesre vágyók öltözhetnek tetőtől talpig karmazsinvörös vagy lilássszürke ruhába is, a minimál designtól a szinte vagyonokat érő ruhakölteményig bezárólag.
Forrás:mukorom.hu