Eskuvonkre

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Játék Androidra

Közösség

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

A karikagyűrű története

(2011-12-12)
Az ujjon viselt ékszer ősidők óta létező tradicionális szimbóluma a férfi és nő között kötött szövetségnek.
Magyarországon a szerelmi gyűrűk napjainkban ismeretes ajándékozási, viselési szokásainak története a XIX. század elejéig nyúlik vissza.
Forrás:affianced.hu

Jegygyűrű - milyet válasszak?

(2011-12-12)
Igaz, az esküvő csak egy napig tart, a karikagyűrűt viszont egész életen át viseljük. Egy idő után szinte részünkké válik, meztelennek érezzük magunkat nélküle. A szokások és trendek között fontos, hogy megtaláljuk a leginkább hozzánk illő gyűrűt.
Forrás:nleskuvo.hu

Karikagyűrű, mint az örökkévalóság szimbóluma

(2006-05-16)
A jegygyűrű története az ókori Egyiptomig nyúlik vissza. Az első gyűrűk, karkötők feltehetően a Nílus partján növekedő, kunkorodó sás-, nád-, kákalevélből készültek.
Forrás:stop.hu

Hirdetés:


8 híres jegygyűrű

(2011-12-12)
Mint az összetartozás és az odaadás jelképe, a jegygyűrű egy párkapcsolat csúcspontja lehet. A jegygyűrűvel szimbolizált leánykérés által lépnek át a párok egy másik életszakaszba. Hogy az jobb, vagy rosszabb lesz, azt senki nem tudhatja előre, de semmivel sem hasonlítható össze az a boldogság, ami egy frissen eljegyzett menyasszony arcáról sugároz.
Forrás:mayra.hu

Milyen legyen a jegygyűrű horoszkópod szerint?

(2007-06-04)
Ne lepődj meg, ha eljegyzéskor leendő férjed imígyen nyújtja át jegygyűrűdet: csillagom, ilyet javasoltak a csillagok. A horoszkóp ide is betette a lábát.
Forrás:kiskegyed.hu