Eskuvonkre

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Játék Androidra

Közösség

Belépés

E-mail cím:
Jelszó:

Cuppcake torony esküvőre

(2011-07-04)
Az úgy volt, hogy egy nagyon kedves menyasszony megbízott bennünk annyira, hogy kezünkbe adta az esküvői bulijuk sütifelhozatalának elkészítési feladatát.. Külföldi tapasztalatok alapján jól tudta, hogy a cupcake mennyire dekoratív és eredeti tud lenni esküvőre. Nagyon örültünk a feladatnak, mert tudjuk, hogy még az "egy-nagy-esküvői-torta" elve dominál a legtöbbekben, és ritkaság az efféle kreatív nyitottság.

Hogyan válasszunk esküvői tortát

(2011-12-09)
Először az interneten nézzetek körül, ahol árajánlatot is kérhettek, felesleges sok-sok cukrászdát végigjárni. Ha megtaláltátok a szóba jöhető cukrászdákat, akkor keressétek fel őket, először fogyasszatok el néhány süteményt, ha ez ízlett, akkor kérjetek katalógust és árajánlatot.

Az esküvői torta története

(2011-12-09)
agy Sándor Perzsiában rendezte azt az esküvőt, ahol tízezer makedón katona lépett frigyre tízezer perzsa nővel. A lakodalmi "torta" egy kenyérféléből született, melyet a katonáknak sütöttek árpából, rozsból vagy búzából, s egy kb. hatvan dkg-os lapos "cipót" formáltak belőle

Ezt a kenyeret alakították át az ünnep tiszteletére, így gabonából, mandulából, dióból és szárított gyümölcsből készítették mézes tészta alappal. Ezt a különleges kenyeret pedig kettévágták, s egy ánizsból, kecsketúróból és mézből álló krémmel megtöltötték, tetejét pedig mézbe mártott rózsaszirmokkal díszítették.

Hirdetés:


Az esküvő süteményei

(2011-05-18)
Ajánlatos a cukrász segítségét kérni, aki készséggel segít a megrendelésnél.
Vacsora előtt aprósütemények kerülhetnek az asztalra, sós és édes kivitelben. Jó, ha ezek már a cukrász által elkészített módon, tálcán kerülnek a vendégek elé. Általában 8 főre számítsunk egy tálca édes és egy tálca sós teasüteményt. Egy-egy tálcán kb. 30 darab sütemény van.

Esküvői torták

(2009-02-04)
A torták vastag mázzal bevontak, szalaggal, virágszirommal, menyasszony- és vőlegény marcipán figurákkal díszítettek, általában több rétegűek és a legkülönfélébb ízekben készítik őket. Egy valami azonban nem változott: az esküvői torta megkezdése és felosztása a mai napig a lakodalom egyik tetőpontjának számít.

Esküvői torta divat 2011

(2011-07-25)
2011-ben a fehér esküvői tortákat felváltják a jóízű vajkrém-mázas, többszintes, magas, monogramos tortacsodák. Lássuk, milyen a 2011-es esküvői torta divat!
Forrás:alompar.hu

Torta tálalása

(2004-09-09)
Bármilyen tortacsodát is választottunk, az is fontos, hogy hogyan kerül tálalásra ez a jellegzetesen esküvői remekmű! Ha nem tervezünk nagyszabású esküvői ebédet vagy vacsorát, hanem állófogadáson vagy koktélpartyn szeretnénk vendégül látni az esküvőnkre összesereglett násznépet, akkor a torta már megérkezésünkkor a neki kiszemelt helyen állhat.
Forrás:weddings.hu

Hirdetés: